Tulevat tapahtumat
Muistikuvia
jau-223 vspp99
© 2020

Perhepartio

Tervetuloa perhepartioon!

Vaasan Siniset Partiopojat aloitti perhepartiotoiminnan tammikuussa 2015. Perhepartio tarjoaa perheen pienimmillekin (0-7-vuotiaille) yhdessä heidän vanhempiensa kanssa mahdollisuuden lähteä mukaan partiotoimintaan. Ryhmän tavoitteena on kokoontua kerran kuussa sunnuntaisin väljällä aikataululla. Varsinainen ohjelma kestää noin puolitoista tuntia, jonka jälkeen yhdessäoloa voi jatkaa mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi meillä on mahdollisuus osallistua lippukunnan järjestämiin tilaisuuksiin, leireille, tapahtumiin ja tempauksiin. Osallistuminen on ilmaista, sillä kokoontumisissa käytettävän materiaalin ja tarjoilun kustantaa lippukunta.

Perhepartion tarkoituksena on partioon tutustuttamisen ohella antaa lapsiperheille yhteisiä mukavia hetkiä luonnossa. Tavoitteena on myös tarjota entisille partiolaisille, nykyisille perheellisille nuorille aikuisille, mahdollisuus palata takaisin partiotoimintaan jo ennen kuin heidän omat lapsensa aloittavat oman partiopolkunsa sudenpentuina seitsemän vuoden iässä. Aiempi partiotausta ei kuitenkaan ole millään tavalla välttämätöntä! Mukaan ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat viettää perheensä kanssa aikaa partiomaisessa toiminnassa.

Perhepartiossa tutustumme toisiimme, muihin partiolaisiin, partiolaisten perinteisiin, arvoihin ja tavoitteisiin leppoisassa tahdissa, ilman pakkotahtisuutta. Perhepartio on siis partiohauskaa sisällä ja ulkona, lähellä ja kaukana – koko perheellä.

Halutessaan perhe voi liittyä Suomen Partiolaisten – Finland Scouter ry:n sekä samalla Pohjanmaan partiopiirin ja Vaasan Sinisten Partiopoikien jäseniksi, jolloin jäsenmaksu on 55,50 euroa perheen 17 vuotta täyttäneiltä jäseniltä. Jäsenmaksun yhteydessä voi tukea apua tarvitsevia maksamalla vapaaehtoisen kehitysyhteistyö­maksun lisäämällä jäsenmaksuihinsa 4 euroa. Mikäli perheen vanhemmat lapset 7-17-vuotiaat osallistuvat partiotoimintaan ryhmissämme, he saavat partioedut ja jäsenyyden hieman alemmalla hinnalla 43,50 euroa. Perheen pienimmistä, alle 7-vuotiaoista ei tarvitse maksaa jäsenmaksua. Heidän partiovakuutuksensa hoituu taustayhteisömme, Vaasan suomalaisen seurakunnan vastuuvakuutuksen kautta. Vaasan Siniset Partiopojat ei kerää omaa jäsenmaksua. Lisätietoa jäsenmaksusta ja jäseneduista löytyy www.partio.fi.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Kirsi Perjus-Pukkila (kirsiulrika(ät)gmail.com) tai Arto Lehtineva (044-4808222, arto.lehtineva(ät)evl.fi).

Pandaperhe-ryhmän kevään 2020 toimintasuunnitelma:

6.2. (to)  Iltaretki, taskulamppusuunnistus klo 17.30-19
8.3. (su)  Retki, paikka ilmoitetaan myöhemmin klo 10-12
16.4. (to)  Iltaretki, valokuvasuunnistus klo 17.30-19
19.4. (su)  Retki Österhankmon partiomajalle klo 10-12
14.5. (to)  Perhepartiotaitokilpailut Öjbergetillä klo 17.30-19

Suunnitelmaan voi tulla muutoksia. Kellonajat, kokoontumispaikat ja tarvittava varustus tarkentuvat lähempänä ja niistä tiedotetaan sähköpostilla perhepartiolaisille.