Tulevat tapahtumat
Muistikuvia
p1010082 dsc02926
© 2022

Liity partioon!

Partio on monipuolinen  ja hyödyllinen harrastus, jossa harjoitellaan erätaitojen lisäksi muun muassa ensiapua ja yhteiskunnallisia perusasioita. Toimintaa löytyy monenikäisille aina ekaluokkalaisesta aikuisuuteen. Lisätietoa löydät Suomen Partiolaisten  ”Tutustu partioon” -osiosta.

Partioon liitytään tulemalla jonkin Suomen Partiolaisten lippukunnan jäseneksi. Vaasan Sinisiin Partiopoikiin ja Vaasan Sinisiin Partiotyttöihin liittyminen on helppoa. Valitse lapsellesi sopiva ryhmä Ryhmät-sivultamme ja tiedustele vapaata paikkaa joko suoraan ryhmänjohtajalta tai ryhmäyhteyshenkilöltä (ks. Yhteystiedot-sivu).

Kun lapsesi on saanut paikan ryhmästämme, syötä hänen tietonsa Suomen Partiolaisten jäsenrekisteri Kuksaan alla olevasta linkistä virallista partioon liittymistä varten.

1) Jäsenhakemus jätetään täyttämällä lippukuntakohtainen e-lomake:

2) Lippukunta saa tiedon jätetystä hakemuksesta, jonka jäsenrekisterinhoitaja hyväksyy. Tämän jälkeen jäsenyys on vahvistettu. Suomen Partiolaiset lähettää jäsenmaksulaskun annettuun osoitteeseen.

Jäseneksi voi liittyä myös perinteisellä paperilomakkeella, jolloin asia hoituu ryhmänjohtajan kanssa. Johtaja vastaa mielellään toimintaa koskeviin kysymyksiin. Voit ottaa yhteyttä näissä asioissa myös lippukuntien johtoon.

Tervetuloa mukaan!