Tulevat tapahtumat
Muistikuvia
imgp0074.jpg img_2140
© 2022

Liity partioon!

Partio on monipuolinen  ja hyödyllinen harrastus, jossa harjoitellaan erätaitojen lisäksi muun muassa ensiapua ja yhteiskunnallisia perusasioita. Toimintaa löytyy monenikäisille aina ekaluokkalaisesta aikuisuuteen. Lisätietoa löydät Suomen Partiolaisten  ”Tutustu partioon” -osiosta.

Partioon liitytään tulemalla jonkin Suomen Partiolaisten lippukunnan jäseneksi. Vaasan Sinisiin Partiopoikiin ja Vaasan Sinisiin Partiotyttöihin liittyminen on helppoa. Erillistä etukäteisilmoittautumista ei tarvitse tehdä, vaan voit tulla suoraan sopivan ryhmän (huomioiden ikäsi, kokouspaikan ja -ajan, katso Ryhmät-osio) seuraavaan viikoittaiseen kokoukseen katsomaan, millaista partio oikeasti on! Tämän jälkeen jätetään jäsenhakemus.

Suomen Partiolaisten jäsenrekisteri Kuksassa vanhempien on mahdollista täyttää lapsen tiedot suoraan rekisteriin omalta koneelta. Prosessi on varsin yksinkertainen:

1) Jäsenhakemus jätetään täyttämällä lippukuntakohtainen e-lomake:

2) Lippukunta saa tiedon jätetystä hakemuksesta, jonka jäsenrekisterinhoitaja hyväksyy. Tämän jälkeen jäsenyys on vahvistettu. Suomen Partiolaiset lähettää jäsenmaksulaskun annettuun osoitteeseen.

Jäseneksi voi liittyä myös perinteisellä paperilomakkeella, jolloin asia hoituu ryhmänjohtajan kanssa. Johtaja vastaa mielellään toimintaa koskeviin kysymyksiin. Voit ottaa yhteyttä näissä asioissa myös lippukuntien johtoon.

Tervetuloa mukaan!