Tulevat tapahtumat
Muistikuvia
img_0025 dsc03303
© 2018

2018

Muutoksia poikien kokousaikoihin

torstai, syyskuu 6th, 2018

Poikien Leopardi-lauma ja Hirvi-seikkailijaryhmä kokoontuvat tästä lähin molemmat tiistaisin klo 18.30 – 19.30 Huutoniemen kirkon tiloissamme. Ryhmät kokoontuvat erikseen.

Sinisten tyttöjen johtajahaku

lauantai, elokuu 25th, 2018

Vaasan Siniset Partiotytöt etsii uusia aktiiveja joukkoihinsa. Onko sinulla vaikkapa lapsuudesta partiotaustaa tai muuten vain kiinnostusta lähteä mukaan lippukuntamme toimintaan viikottaisten ryhmien vetämisessä? Onko lapsesi jo mukana toiminnassamme, tulisitko sinäkin mukaan?

Toimintamme on uhkaamassa loppua johtajapulan vuoksi, tule mukaan mahdollistamaan hauska ja opettavainen harrastus vaasalaisille lapsille ja nuorille. Partiossa pärjää jokainen olipa aikaisempaa partiotaustaa tai ei! Meillä on tilat, tarvikkeet ja ohjelmat valmiina, ainoastaan ryhmänvetäjiä uupuu! Voit valita ikäryhmän kiinnostuksesi mukaan. Ota yhteyttä Pauliinaan (lippukunnanjohtaja) tai Jessicaan (apulaislippukunnanjohtaja), yhteystiedot löytyvät tästä.

Partio alkaa pian!

keskiviikko, elokuu 22nd, 2018

Sinisten poikien ja tyttöjen ryhmät aloittavat syyskauden kokoustoiminnan viikolla 36 (3. – 9.9.2018). Ryhmiemme ikäkaudet ja kokousajat löytyvät tästäLiity partioon! -sivu sisältää tarkemmat tiedot partioon liittymisestä.

Poikien uudet jäsenet: otathan yhteyttä ryhmänjohtajaan ennen ensimmäistä kokousta, niin selviää, onko valitsemassasi ryhmässä vielä tilaa.

Tervetuloa mukaan!