Tulevat tapahtumat
Muistikuvia
img_0488 dsc03054
© 2022

2017

Jouluntoivotus ja ensi vuoden toiminnasta

perjantai, joulukuu 22nd, 2017

On aika siirtää niin koulu- kuin suorituskirjatkin hetkeksi syrjään ja ryhtyä joululoman viettoon! Kiitos kaikille kuluneena vuonna toiminnassamme mukana olleille jäsenille ja heidän perheilleen.

Sinisten lippukuntien kaikki toiminta siirtyy kaupungilta uusiin tiloihimme Huutoniemen kirkolla (Google Maps) heti vuodenvaihteen jälkeen, joten jo vuoden 2018 aloituskokoukset pidetään siellä. Huutoniemellä meitä odottavat isot kokoushuoneet, runsaasti turvallista ulkotoiminta-aluetta leikkeihin ja partiotaitoharjoituksiin sekä enemmän kuin riittävästi pysäköintipaikkoja vanhemmille.

Sinisten poikien ja tyttöjen ryhmien kevätkauden kokoukset alkavat Huutoniemen kirkolla viikolla 3.

Hauskaa Joulua ja tervetuloa mukaan Sinisten ensi vuoden toimintaan!

Ensi kesän partioseikkailu: Tempus18!

perjantai, joulukuu 15th, 2017


Pohjanmaan Partiolaiset järjestää Tempus18-piirileirin 22.–29.7.2018 Kokkolan Vattajassa. Lisätietoja löydät leirin nettisivuilta ja tästä tietoiskuvihkosesta.

Huomaathan, että leirin early bird -ilmoittautumisjakso on 1.12.2017–31.1.2018, jolloin leirimaksu on edullisempi. Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksa-jäsenrekisterissä.

Kaikki ikäkaudet perhepartiolaisista aikuisiin mukaan!

Syksyn toiminta alkaa!

maanantai, elokuu 28th, 2017

Sinisten poikien ja tyttöjen ryhmät aloittavat syyskauden kokoustoiminnan viikolla 36 (4.–10.9.2017). Tervetuloa mukaan niin vanhat kuin uudetkin partiolaiset! Ryhmiemme ikäkaudet ja kokousajat löydät tästäLiity partioon! -sivu sisältää tarkemmat tiedot partioon liittymisestä.

Arto Lehtineva palkittiin piirin ansiomitalilla

sunnuntai, kesäkuu 25th, 2017


Vaasan Sinisten Partiopoikien lippukunnanjohtajalle Arto Lehtinevalle luovutettiin Pohjanmaan Partiolaisten hopeinen ansiomitali 12.5.2017.

Arto palkittiin pitkäaikaisesta työstään vaasalaisessa partiotoiminnassa. Merkin luovuttivat johtajaneuvoston jäsenet Juhani Lehtoluoto (kuvassa vasemmalla) ja Jussi Hamunen.

 

Havina-kesäleirille ilmoittautuminen alkaa!

sunnuntai, huhtikuu 30th, 2017

Tervetuloa mukaan Sinisten Partiolaisten vuoden kohokohdalle: Havina-kesäleirille! Kesäleiri järjestetään Österhankmon partiomajan ympäristössä. Teemanamme on Suomi 100 vuotta sekä Suomen Partiolaisten ”yhdessä metsään” -vuositeema. Leirille ilmoittaudutaan su 4.6. mennessä. Kokouksissa jaettavan infolapun varustelistoineen voit lukea tästä.

Havinalle ilmoittaudutaan sähköisesti Suomen Partiolaisten jäsenrekisteri Kuksan kautta. Suora linkki ilmoittautumiseen. Mikäli sinulla ei ole vielä kirjautumiseen vaadittavaa PartioID-tunnusta, voit luoda sen syöttämällä SP:n jäsennumerosi ja jäseneksi liittyessäsi antamasi sähköpostiosoitteen. Uusi PartioID luodaan jäsenrekisterin etusivun kautta: kuksa.partio.fi.