Tulevat tapahtumat
Muistikuvia
dsc02903 dsc03370
© 2019

2014

Kilisee jo kulkunen

keskiviikko, joulukuu 24th, 2014

 

~o’ Hauskaa Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta! ’o~

Kiitokset kaikille tämänvuotiseen adventtikalenterikampanjaan osallistuneille!
Poikien vuoden 2015 kokoustoiminta alkaa viikolla 3 (12. – 18.1.).

 

Vaasan Siniset Partiopojat aloittaa perhepartion

torstai, marraskuu 6th, 2014

Tervetuloa perhepartioon!

Vaasan Siniset Partiopojat aloittaa perhepartiotoiminnan tammikuussa 2015. Perhepartio tarjoaa perheen pienimmillekin (0-7-vuotiaille) yhdessä heidän vanhempiensa kanssa mahdollisuuden lähteä mukaan partiotoimintaan. Ryhmän tavoitteena on kokoontua kerran kuussa sunnuntaisin väljällä aikataululla. Varsinainen ohjelma kestää noin 1,5 h, jonka jälkeen yhdessäoloa voi jatkaa mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi meillä on mahdollisuus osallistua lippukunnan järjestämiin tilaisuuksiin, leireille, tapahtumiin ja tempauksiin. Osallistuminen on ilmaista, sillä kokoontumisissa käytettävän materiaalin ja tarjoilun kustantaa lippukunta.

Lue lisää aiheesta!

Adventtikalenterien myynnistä

tiistai, syyskuu 30th, 2014

Adventtikalenteri 2014

Lippukuntiemme ryhmät aloittavat perinteikkään Suomen Partiolaisten adventtikalenterien myynnin 15.10.2014. Tämän vuoden kalenterin hinta on 7 euroa, ja sen on kuvittanut Noora Katto.

Kalenterimyynnistä tiedotetaan ryhmien kokouksissa. Sinisten poikien kokouksissa jaettava tiedote on saatavilla myös tästä ja tyttöjen versio tästä.

Lisätietoja adventtikalentereista ja niiden myynnistä löydät Suomen Partiolaisten sivuilta:

adventtikalenteri.fi
partio.fi/adventtikalenteri

Muutoksia syksyn ryhmiin

lauantai, syyskuu 13th, 2014

Tilannepäivitys kahteen ryhmään alkavan kauden toimintaa koskien:

  • Tyttöjen Kuutit-lauma ei kokoonnu ainakaan syksyllä.
  • Poikien Haukka-seikkailijaryhmä yhdistetään Hirven kanssa Haukan pienen jäsenmäärän vuoksi. Kaikki poikien seikkailijat kokoontuvat siis toistaiseksi maanantaisin klo 18–19.

Sähköisten jäsenhakemusten käyttö alkaa

lauantai, syyskuu 13th, 2014

Paperiset jäsenlomakkeet alkavat jäädä historiaan, sillä Suomen Partiolaisten uudessa jäsenrekisteri Kuksassa vanhempien on mahdollista täyttää lapsen tiedot suoraan rekisteriin omalta koneelta. Prosessi on varsin yksinkertainen:

1) Jäsenhakemus jätetään täyttämällä lippukuntakohtainen e-lomake:

2) Lippukunta saa tiedon jätetystä hakemuksesta, jonka jäsenrekisterinhoitaja hyväksyy. Tämän jälkeen jäsenyys on vahvistettu. Suomen Partiolaiset lähettää jäsenmaksulaskun annettuun osoitteeseen.

Tervetuloa jäseneksi!