Tulevat tapahtumat
Muistikuvia
cimg1559.jpg img_0586
© 2020

Sinisten tyttöjen johtajahaku

Vaasan Siniset Partiotytöt etsii uusia aktiiveja joukkoihinsa. Onko sinulla vaikkapa lapsuudesta partiotaustaa tai muuten vain kiinnostusta lähteä mukaan lippukuntamme toimintaan viikottaisten ryhmien vetämisessä? Onko lapsesi jo mukana toiminnassamme, tulisitko sinäkin mukaan?

Toimintamme on uhkaamassa loppua johtajapulan vuoksi, tule mukaan mahdollistamaan hauska ja opettavainen harrastus vaasalaisille lapsille ja nuorille. Partiossa pärjää jokainen olipa aikaisempaa partiotaustaa tai ei! Meillä on tilat, tarvikkeet ja ohjelmat valmiina, ainoastaan ryhmänvetäjiä uupuu! Voit valita ikäryhmän kiinnostuksesi mukaan. Ota yhteyttä Pauliinaan (lippukunnanjohtaja) tai Jessicaan (apulaislippukunnanjohtaja), yhteystiedot löytyvät tästä.

Comments are closed.